
Yarım kilo kabak
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı su
1, 5 paket petibör bisküvi
1 su bardağı pudra şekeri
2 tatlı kaşığı tarçın
1 çay bardağı çekilmiş ceviz
Üzerini bulamak için;
Hindistan cevizi
Balkabaklı, Cevizli, Tarçınlı Toplar Tarifi Yapılışı
Kabak, su ve şeker ile pişirilir. Pişip soğuyan kabaklar ezilir. Bisküviler rondodan geçirilir ve kabağın üzerine dökülür. (Kabağın miktar ve kıvamına göre bisküvi ilave edebilirsiniz) Pudra şekeri ve tarçın ilave edilir, yoğurulur. Elinizi ıslatarak karışımın yapışmamasını önleyebilirsiniz. Top şeklinde yuvarlayıp ve hindistan cevizine bulayın. Bir kaç saat buzdolabında dinlendirin. Bu tarifinize sevginizi koymayı unutmayın ??
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder